Попов и син ООД
GSM: 0898 407 726 email: popovandson@mail.bg
Високо качество за по-добър живот!
Кои сме ние?
"Попов и син"- ООД е създадена през 1989 год. в гр.Пловдив. Основни направления на дейността на фирмата са: производство на парапети от хром - никелова неръждаема стомана / инокс /, месинг, стъкло, дърво, желязо, ковано желязо и алуминий ; производство на вити, прави и комбинирани стълби от дърво, обличане на стъпала, стълби със стъклени стъпала ; изработка на конструкции, беседки, перголи и навеси от дърво и желязо ; производство на нестандартни интериорни и екстериорни решения за дома и офиса.
В шоурума ни може да видите модели, създадени и реализирани от нас през годините в различни обекти. Изпълняваме и проекти на клиенти. Стремим се да спазваме два основни принципа, а именно високо качество и оптимална цена. Към всеки един клиент подхождаме индивидуално при съвместното ни създаване на продукта /парапет, стълба, беседка или друго/ , като се съобразяваме с възможностите на помещението и ценовия клас, който може да си позволи. Цената се определя от избрания от вас модел или мостра на продукта или ако се разработва индивидуален проект се прави ценова оферта специално за вашата ситуация. Обикновено цената се определя след заснемане на параметрите на обекта и зависи от височината , дължината и наклона на стълбата; типа на конструкцията на стълбата; дължина и тип захващане на парапета; модел на парапета съобразен с вашата ситуация; вид използвани материали; вид конструкция и т.н.
"Попов и син"- ООД може да проектира и произведе за Вас парапети, модулни вити, прави и комбинирани стълби с дървени или стъклени стъпала. Занимаваме се също с обличане на стъпала на стълбища, изработване на нестандартни конструкции и беседки, а така също производство на уникални маси, закачалки, портманта, барплотове и др. от дърво, стъкло, месинг, неръждаема стомана - inox, желязо и алуминий.
Фирмата разполага със собствена производствена база и с добре обучени специалисти. Във фирмата се изготвят проекти за всеки конкретен случай, като те се разглеждат и обсъждат в шоурума ни. "Попов и син" - ООД работи на територията на цяла България и в чужбина. Имаме реализирани обекти във Франция, Австрия, Македония, Гърция и др. Гарантираме прецизна изработка и перфектно качество. Всички продукти на фирмата имат петгодишна гаранция.