GSM: 0898 407 726 e-mail:popovandson@mail.bg
ПОПОВ И СИН ООД
ПАРАПЕТИ СТЪЛБИ БЕСЕДКИ
.... КОИ СМЕ НИЕ?

 

"Попов и син"- ООД е създадена през 1989 год. в гр.Пловдив.

Основни направления на дейността на фирмата са:

-производство на парапети от инокс,месинг, стъкло, дърво, желязо, ковано желязо и алуминий

-производство на вити, прави и комбинирани стълби от дърво, обличане на стъпала, стълби със стъклени стъпала

-производсто на беседки и навеси от дърво и желязо

-производство на нестандартни (уникални) интериорни и екстериорни решения за дома и офиса

Във шоурума ни може да видите модели, създадени и реализирани от нас през годините в различни обекти. Изпълняваме и проекти на клиенти. Работейки ние спазваме два основни принципа, а именно високо качество и оптимална цена.

 Към всеки един клиент подхождаме индивидуално при съвместното ни създаване на продукта /парапет, стълба, беседка или друго/ , като се съобразяваме с възможностите на помещението и ценовия клас, който може да си позволи. Цената се определя от избрания от вас модел или мостра на продукта или ако се разработва индивидуален проект се прави ценова оферта специално за вашата ситуация. Обикновено цената се определя след заснемане на параметрите на обекта и зависи от височината , дължината и наклона на стълбата; типа на конструкцията на стълбата; дължина и тип захващане на парапета; модел на парапета съобразен с вашата ситуация; вид използвани материали и т.н.

 "Попов и син"- ООД може да проектира и произведе за Вас парапети, модулни вити, прави и комбинирани стълби с дървени или стъклени стъпала. Занимаваме се също с обличане на стъпала на стълбища, изработване на беседки, а така също производство на нестандартен интериор - маси, закачалки, портманта, барплотове и др. от дърво, стъкло, месинг, неръждаема стомана - inox, желязо и алуминий.

Фирмата разполага със собствена производствена база и с добре обучени специалисти.

Във фирмата се изготвят проекти за всеки конкретен случай, като те се разглеждат и обсъждат в шоурума ни.

  "Попов и син" - ООД работи на територията на цяла България и в чужбина. Имаме реализирани обекти във Франция, Австрия, Македония, Гърция и др.

  Гарантираме прецизна изработка и перфектно качество. Всички продукти на фирмата имат петгодишна гаранция.

Попов и син ООД проектира, изработва, доставя и монтира парапети и стълби в цялата страна и чужбина.
Попов и син ООД предлага вити, прави и комбинирани стълби с дървени и стъклети стъпала. Изработваме различни модели парапети съобразени с изискванията Ви. Реализираме и индивидуални проекти на желаните от Вас парапети, стълба или беседка.